-
-
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 28/03/20 00:00
Em sento incapaç de tornar a estimar
Hola!
Portava un any amb una persona molt, gelosa, despresiva i amb pensaments de suicidi.
Crec que va ser molt tòxica per a mi ja que entre d'altres coses em va baixar l'autoestima i em va desmotivar en diferents àmbits.
Com ja he dit al títol, tinc la sensació de que soc incapaç de tornar a estimar, confiar i compartir emocions amb la gent que m'envolta. Sobretot em sento incapaç de tornar-me a "pillar" d'algu. Sempre he estat desconfiada pero ara inclus tinc por dels que hi han estat sempre.
Ja sé que el canvi l'haig de fer jo, que abans d'estimar als altres haig d'estar bé amb mi i que soc la única que ho puc arreclar. Pero, que puc fer per tornar a estimar i a estimar-me?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 02/04/2020 14:19

Hola!


A vegades hi ha relacions que ens deixen força tocats i necessitem un temps per analitzar què ha passat i per recuperar-nos mica en mica. Saps que tens persones que t'estimen al voltant, així que deixa't cuidar i confia en elles. Sé que és difícil, però parla amb elles, feu algunes coses divertides i deixa que es preocupin per tu. Mica en mica, tot aquest amor et farà sentir amb més energia i veuràs el món amb uns altres ulls. Ja veuràs, 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: