-
-
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 28/03/20 01:08
Problema sexe oral
Hola bones, escric perque ja ha un temps em vaig comensar a pendre les pastilles anticonceptives i a partir d’alla al hora de tenir sexe oral la meva parella em deia que tenia mal gust i deixaba anar massa flux , primer vaig pensar que era de les pastilles i les vaig deixar per altres causes . Pero ha passat ja temps i encara no em sento agust ja que la meva parella em diu que em passa el mateix, i em costa molt dirli al meu ginecoleg aquest problema, li ascostumu a dir que sento només que tinc mala olor pero em fa vergonya dir lo del gust, i em te bastant preocupada per que ja no disfrutu tant del sexe en aquest sentit. Podria ser un efecte secundari? que hauria de fer? hi han proves o medicaments per que torni a tenir el mateix gust que abans de pendrem les pastilles? Es que diu la meva parella que te massa gust a acid i aixo em te preocupada.. Moltes gracies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 29/03/2020 14:23

Hola!

Si heu notat que el teu flux vaginal fa una olor desagradable, sents molèsties o picors, el color o consistència del flux també ha canviat, el millor que podries fer és consultar-ho amb una ginecòloga perquè pugui valorar si tot està correctament i a què és degut això que t'està passant.

Pensa que és normal que els genitals facin olor, però no ha ser una olor desagradable ni has de sentir molèsties.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: