-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Empordà
Data: 29/03/20 01:15
Vaginisme
Hola
Fa dies que estic preocupada. Molts cops de posarme un tampó però no m'entrava i em feia una sensació de picor però un vegada el meu ex em va fer dits (2) i si que em van entar però per la mitat, i tot i així em feia mal.
Així que vaig decidir buscar perquè estava molt engoixada per si tenia algo i vaig trobar el vaginisme i tinc unes cuantes preguntes, encara que no se si és el meu cas.
Amb això faig prou per diagnosticarme?, Tinc 14 anys i el fet d'anar al ginecóloeg ferme el tractament i tot ho podría fer amb la meva edat? O m'hauria d'esperar? Està mal vist? Esque vull solcionar-ho avans posible, i per últim, quan de temps es triga en curar-se?
Moltes gràciess
Helena Angel
Helena Angel
Data: 30/03/2020 12:51

Hola,

Seria ideal que una fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià pugués valorar l'estat de la musculatura de la zona per a fer un correcte diagnòstic, vaginisme, vulvodinia o dispareunia.

Al ser menor d'edat si vols accedir a una consulta privada possiblement hauries d'anar amb la teva mare o pare (tutor/a legal), sinó  a la sanitat pública pots accedir-hi a través de la tarda jove i que una llevadora t'explori.

El tractament té una duració molt variable ja que dependrà del grau i del ritme del tractament.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.