-
-
Any: 2004
Comarca: Tarragonès
Data: 02/04/20 00:10
Regla
Hola
Tinc la regla des de fa 3 anys. La qüestió és que, a vegades, entre cicle i cicle últimament em ve sang marró o vermell molt fort. Aquest cop m està durant 5 dies i demà serà el sisè. M estic preocupant
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2020 16:57
Hola, 

No sabem si prens anticonceptives hormonals o no. Hi ha dones a que en la fase ovulatòria noten un petit sagnat (més o menys a meitat del cicle, uns 14/15 dies abans que aparegui la següent menstruació, però també hi ha algunes Infeccions de Transmissió Sexual que poden tenir aquesta simptomatologia. 

És important que pugui explorar-te la ginecòlog o llevadora de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària, donada la situació actual, el millor seria que truquessis per telefon i expliquessis el que et passa per a que puguin donar-te les indicacions a seguir.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de l'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat i parella.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: