-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Camp
Data: 02/04/20 12:19
Confinament
Hola, soc una noia de 14 anys i porto fatal això del confinament. La setmana passada va morir el germa de la meva avia per el Covid-19 i dilluns van ingressar la meva avia a ľhospital perque te el sucre molt baix. El pitjor de tot es que ells viuen a Valencia i no els puc anar a veure. Després jo soc una persona que li agrada estar molt al carrer i ara que no puc sortir ma sento molt agoviada. A part ens posen molts deures i vaig molt estressada. Em podeu ajudar a controlar una mica la situacio??

Anonimaa
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/04/2020 13:30

Hola! Primer de tot, ens sap molt greu que la teva família hagi patit aquesta pèrdua. Una abraçada molt forta. Pel que ens expliques a la consultia, veiem que se t'han ajuntat diferents temes:

- per una banda la preocupació per la teva àvia De moment saps que l'han ingressat per un motiu diferent al covid19 i als hospitals estant mantenint l'aïllament entre els pacients amb covid19 dels que no ho tenen. Així que confia en els metges.

- la sensació d'angoixa per no sortir al carrer és natural, centra't en les coses que sí que pots fer a casa, intenta buscar una mica de llum natural a través de la finestra o el balcó. Respira profundament tres o quatre vegades per assegurar-te que et dona energia per acabar de passar el dia. Això és temporal.

- Els deures. Procura marcar-te els matins per fer els deures, per exemple, així a la tarda podràs tenir estones per parlar amb les teves amistats o fer altres hobbies que et venen de gust (mirar sèries, activitat física, cuinar, puzzles, manualitats, pintar, escriure...). Així el dia et passarà més ràpid.

Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga experta.

Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: