-
-
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 03/04/20 02:34
Confinament i amor
La meva parella està més angoixada que habitualment. Diu que no veu el dia de tornar-nos a veure, que això del confinament l’està matant. La veritat que no sé que més puc fer. Intento ser positiva i dir-li que això acabarà un dia, però no funciona massa; diu que em troba massa a faltar. Alguna recomanació?
Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/04/2020 13:33
Hola, és natural que en algun moment passem per pensaments de desesperació i amb la sensació que això no s'acabarà mai. Intenteu anar dia a dia, sense comptar els dies que falten per acabar el confinament (perquè és una data incerta). Feu que les trobades que teniu siguin diferents i originals, fent alguna activitat conjunta (mirar sèries, cuinant, fent activitat física....) o fent-vos preguntes extremes d'adolescents.cat (per riure una mica). Busqueu una mica de rutina a la vostra relació, per exemple preparar-vos una "cita" un cop a la setmana. Així potser serà una mica més fàcil superar el dia a dia. Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga experta.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: