-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 25/04/20 13:43
Convivència familiar
Tinc una germana petita a qui els meus pares tenen mooooolt mimada, i a diari, ho suportava, però ara ja no puc més, me les carrego jo totes encara que no hagi fet res, o si la meva germana fa alguna cosa mal feta, la culpa és meva. He intentat parlar amb els meus pares però em diuen que no és veritat, no se que fer, no aguanto mes i m'acabo aïllant. Tot el dia són esbroncades i m'agradaria poder estar tranquilament amb la família.
Gracies per la vostre feina
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/04/2020 12:30
Hola!

Doncs si no us poseu d'acord amb els teus pares i teniu visions tan diferents de la realitat, potser haureu de fer una llista i, quan estigueu més calmats, posar-la en comú. 
Es tracta de comprovar exactament què va passar en aquell moment, com es va sentir cada persona i com es podria haver fet diferent. 

També és veritat que els pares no tracten igual als seus fills. Tot i que es pretén ser just, no tots els fills i filles tenen el mateix caràcter, per tant, han d'adaptar les normes, les conseqüències i, fins i tot, el to de veu, segons a qui es dirigeixin. Pensa-hi i tingues-ho en compte. 

Una abraçada! Nosaltres seguim aquí...

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: