-
-
Any: 1997
Comarca: Vallès Occidental
Data: 26/04/20 01:16
Ansietat y familia
No puc més, tinc molta ansietat amd un dolor molt fort al cor y a pesar de déstsr molt cansat no em puc dormir, tomó alprazolan pero no es suficient, tot aixo empitjora cuán als meus pares es barallen, y el meu pare li diu a la Mare" que no parli " quan es quixaba de una cosa que feia el meu pare, en un to molt greu, tant que em va despertar y va ser els primers sons del día que vaig escoltar, que no em parlis!!!! per exemple y co testscions molt agresives, hará no pero fa setmanes si que li dir que estaba loca y majara repetint varies
Vegades per que a ma Mare lo Li agradaba un brócoli, que haría danar a un psiquiatra y que era una zorra y filla de puta per repricarli, queixarse del que deia el meu pare, hará no pasa tant de petit si pasaba totes les se manes y tinc aquest trauma que cuan el meu pare aixecs la veu en récorda aquestes situacions, ya tenía ansietat y hará mes al no poder sortir.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/04/2020 12:39
Hola!

Quan estàs en un entorn amb tanta violència verbal, és complicat no tenir sensacions d'angoixa, de por i de falta d'aire. És completament normal que aparegui l'ansietat. 

Has pogut parlar amb la teva mare? Potser seria important fer-li saber el teu malestar, per així buscar alguna ajuda (ja sigui per suportar millor la situació), o bé per fer alguns canvis en la família. 

No pots callar aquest malestar i has de trobar alguna persona que et pugui escoltar (algú de la família, o alguna persona del professorat, per exemple). 

Nosaltres seguim aquí, ves-nos escrivint...

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: