-
-
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 26/04/20 12:13
Encontramos el problema, pero no la solución
Buenas días, a continuación nuestro problema: llevo con mi pareja un año y pico, y nos encontramos en una situación que ambos sabemos ver el problema, pero no encontramos ningún tipo de solución que nos favorezca a ambos.
El problema es que mi novia desea lo mejor para mí, y sabe que yo tengo una vida más allá de ella, necesito encontrar el equilibrio entre ambas partes, darle la atención que necesita y darme tiempo para mí ( caprichos, juegos, amigos, familia…)
El problema es que mi novia siente que nuestra relación se basa en mis horarios. Lo hemos hablado varias veces y nunca hemos llegado a una conclusión en la que los dos ganemos. Porque las soluciones que hemos encontrado a corto plazo funcionan, pero a largo plazo no.
¿Qué me recomendáis hacer?
Gracias de antemano.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/04/2020 12:32
Hola!

És important detectar què està fallant i voler arreglar-ho! Així que aneu per bon camí!

Quan ella diu que la relació està basada en els teus horaris, és veritat? Hi ha moments que has deixat de fer alguna cosa i l'has prioritzat a ella? Aquesta potser és la tasca que et tocaria a tu ;)

Per altra banda, la tasca d'ella és buscar altres espais a la seva vida on tu no en formis part. Que se centri en les seves aficions i que s'organitzi el dia independentment dels teus horaris. Llavors haureu de buscar els forats per quedar, de manera que algunes vegades sigui ella la que renuncii als seus horaris i en d'altres siguis tu. Per exemple. 

A veure si us en sortiu! ;) Ànims!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: