-
-
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 28/04/20 20:03
Amigues
Hola, estic a un grup de 3 amigues, i abans del confinament estavem generalment bé. El que passa és que ara en confinament em noto molt apartada d'elles, sobretot d'una i noto que elles parlen molt més, fan videotrucades i es porten molt més que amb mi i em fa sentir sola. No sé que fer perno sentir-ho. Gràcies, està molt guai el que feu.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/04/2020 10:05
Hola!

A vegades detectem que les altres persones no ens tracten igual i ens costa saber si és real o si són paranoies nostres. Intenta parlar amb una d'elles, amb la que et sentis més còmode i explica-li com ho veus. Escolta la seva resposta i intenteu juntes trobar coses a fer. 

Per altra banda, també t'aniria bé trobar altres persones amb qui contactar. Tenir només un grup d'amistats ens pot fer sentir molt malament quan passem una temporada on no tenim els mateixos interessos, així que va bé diversificar i tenir diferents grups. 

Busca dins la classe, en altres classes o en altres instituts, també a través de les extraescolars pots conèixer persones interessants amb qui et vingui de gust compartir algun aspecte de la teva vida ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: