-
-
Any: 2006
Comarca: Bages
Data: 04/05/20 23:17
puc sortir?
Hola, tinc 14 anys, puc sortir sola al carrer? puc quedar amb alguna amiga per anar a caminar? espero una resposta, moltíssimes gràcies per resoldre dubtes.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/05/2020 11:34

Hola! Doncs de moment només pots sortir sola al carrer per anar a comprar. A partir del dilluns que ve, dia 11, ens podrem començar a trobar amb familiars i amics sempre i quan siguem menys de 10 persones i intentant seguir mesures de seguretat com la mascareta si estem en llocs públics i el rentat freqüent de mans. Si tens ganes d'anar a caminar, durant aquesta setmana ho hauràs de fer amb una persona màxim i que visqui amb tu. És ideal si hi pots anar amb el teu pare o mare. A partir de la setmana que ve ja podràs quedar amb alguna amiga seguint totes les recomanacions. Estigues al cas de les notícies i demana els dubtes als adults :)

Gràcies per utilitzar el consultori!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: