-
-
Any: 2004
Comarca: Segrià
Data: 05/05/20 11:34
Mandra
Hola!! La cosa es que al principi del confinament ho portava molt be, tinc una bicicleta elíptica i cada Mati feia una hora com a minim de bici i despres cap a la tarde amb una amiga feiem exercici per videollamada, ho portava molt be i estava fent esport diariament. Pero desde fa una setmana i 4 dies o aixi que no en faig, em costa moltisim perque nomes vull estar tumbada al llit i cada día dic que a l'undema retornaré a Fer bici pero passen els dies i no foto re. La mandra sempre ma guanyat i sempre em guanyara i es el que mes em molesta de mi. I no vull deixar de Fer esport perque les cuixes se'm fiquen fofes xd. Tens algún consell?? Esque em sento incapaç. Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/05/2020 11:07
Bon dia guapaa! Primer de tot moltes gràcies per confiar en nosaltres i explicar-nos el que et preocupaa!

Comentes que estàs desmotivada, i que portes una setmana sense practicar esport. Quantes menys coses fem, més creix la nostra MANDRA!! És normal que amb el confinament et sentis una mica més apagada en alguns moments. Vam començar molt a tope amb planificar activitats i fer esport i mil coses més, i ara ja s’ha tornat més rutinari i ja no ens motiva tant.

 A més, a vegades és difícil resistir-se al sofà i les series quan les tens tot el dia al davant. El meu consell és que intentis proposar-te petites metes per anar-te activant poc a poc i tornar a agafar el ritme. Perquè si ara mateix t’exigeixes fer el que feies fa una setmana, se’t farà massa i et costarà ficar-t’hi. Quan et despertis pensa en les coses que vols haver fet al final del dia, però han de ser coses que sàpigues que podràs complir. Si jo em faig una llista de coses molt llarga, que no tinc suficient temps per fer-les, al final del dia em frustraré i em desmotivaré perquè tindré la sensació que no ho he acabat i que no he complert. És millor, fer una llista curta de coses que al final del dia hauré fet i em sentiré orgullosa i m’ajudarà a estar motivada per tornar-ho a aconseguir el dia següent. Esperem que el consell t’hagi ajudat. 

Fins la pròxima!! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Judit Àvila, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: