-
-
Any: 2005
Comarca: Anoia
Data: 05/05/20 23:07
Aillarme
Hola, he vist k més d'una persona li passava algo semblant a mi i vaig intentar seguir les vostres recomanacions. Sentia k estava sola amb les meves amigues i k elles ara es portaven més i feien videollamades i parlaven més i al grup nostre passaven bastant de mi. Vaig parlar amb una com veu recomanar i em deia ua si si tens raó, l'altre passa una mica de tu de vegades i jo ho noto (encara k tambe noto k algun cop ho fa ella) i bueno va quedar alla la conversa però no va canviar res pk al grup igualment em deixaven de banda i nomes els interessava el k parlava l'altre i quan deia algo jo k passaven, tot i haver parlat amb l'altre amiga. Aixi k ara quan envien algun missatge ja casi sempre passo pk pk em deixin de part sudo. Em fa por anarme aillant i no socialitzar pk cada cop em tanco més en el meu món i vull estar lluny del mòbil per no veure els missatges k vagin enviant pel grup i em centro molt en mirar series i em fa por acabar sola, però també em sento malament amb les meves amigues. No sé k fer ja, i si dieu k m'obri més amb la gent de la classe, busqui noves amistats, ok a mi potser també m'agradaria però no és tan fàcil. Ja estan fets els grups i entre k soc una mica vergonyosa i k li dec sudar a tothom serà impossible trobar noves amistats. Mersi.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/05/2020 16:15
Hola!

A veure, intentarem ajudar-te una mica:

La teva amiga t'ha reconegut que realment l'altra passa una mica de tu i que ella no hi fa res per arreglar-ho. Per tant, entenem perfectament que et replantegis aquesta amistat i que hi posis distància. És el millor que podries fer per la teva dignitat i autoestima. 

Pel que fa a relacionar-te amb altres persones, és veritat, quan els grups estan formats, sembla que costa entrar-hi. Però l'important és que trobis persones amb qui connectar, amb qui et sentis a gust per parlar-hi de diferents temes... Segur que hi ha algú de la classe, d'altres classes o d'alguna extraescolar que sents que us podríeu entendre ;)

Finalment, si en el teu grup ha passat això... segurament en altres grups també passarà, no creus? Els grups i les amistats es fan i es desfan a mesura que els seus membres canvien i evolucionen.... no són fixes, així que confia en tu mateixa i mostra una mica d'interès per altres persones. Segur que et sorprèn la seva resposta ;)

I per últim: no et quedaràs sola i faràs noves amistats, però necessita el seu temps. 

Una abraçada molt forta

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: