-
-
Any: 2005
Comarca: Segrià
Data: 06/05/20 16:30
Autoestima pels terres
bona tarda, porto un temps que tinc la autoestima molt baixa, estic molt enamorada d'un noi que ni hem vol parlar i hem paso el dia pensant que si fosa mes guapa o estiguesi mes bona segur que estarie amb mi, abans em trobava guapa ara cada dia em vec pitjor i nomes em centro en intentar arreglar les coses entre els dos i poder estar amb ell.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/05/2020 13:37
Hola!

Doncs si intentes estar amb una persona que no vol estar amb tu... és normal que acabis sentint que tens l'autoestima baixa i et qüestionis tota la teva persona (aspecte físic, caràcter....)

L'atracció física i l'enamorament és quelcom inexplicable, no hi ha un truc per aconseguir que algú que t'agrada es fixi en tu. Suposo que per això és tan màgic quan l'atracció i/o l'enamorament són mutus. 

Per tant, aquí tens dues opcions:
 - Continues canviant tota la teva manera de ser i també tot el teu aspecte físic, convertint-te en algú que no ets tu, i esperant eternament que ell canvii d'opinió i que de cop li agradis....
 - Comences a oblidar-lo, a centrar-te en tu mateixa, en fer les coses que t'agraden a tu i a envoltar-te de la gent que t'estima per COM ETS TU. Sense enganys, al natural, la teva essència.

Què prefereixes?
Sabem que no és fàcil, però a vegades cal recordar qui som i posar-nos en valor. 

Una abraçada 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: