-
-
Any: 2003
Comarca: Garrotxa
Data: 07/05/20 12:54
Nervis al teletreball
Últimament quan em poso a fer els treballs proposats pels centres educatius penso que ho estic fent tot malament, que no em concentro prou i que ho faig tot ràpid i sense mirar-m'ho.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/05/2020 12:21
Hola!

És normal que en aquesta situació excepcional hagi disminuït una mica el rendiment acadèmic. Ens estem adaptant a una realitat de teletreball i de teleaprenentatge que no havíem fet mai.

Intenta seguir el ritme de la classe, presentar els treballs i els deures que et demana el centre. L'objectiu és poder-ho presentar. Mica en mica veuràs que vas agafant aquest "ritme" de treballar a casa i que t'hi vas acostumar per poder presentar treballs una mica més "elaborats". 

L'important és que no deixis que les ganes de fer-ho "perfecte" t'impedeixin presentar-lo, val?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: