-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 07/05/20 22:06
VIOLENCIA
cada vgada soc mes violent, pero nomes utilizó la violencia per aconseguir pau, i acabar conflictes.
Cada vegada tinc menys limits i justifico mes la violencia que em passa?
Vull ser Militar.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/05/2020 16:21
Hola!

És una gran contradicció utilitzar la violència per aconseguir "pau", no trobes? Per què segurament l'efecte no és de tranquil·litat i calma, sinó que la gent del teu entorn sent por i inseguretat al teu costat, de manera que potser finalment prefereixen no dir-te les coses per por a la teva reacció.

I realment tu vols relacions d'amistat, familiars, de parella que es basin en la por?

Pots tenir atacs de ràbia i necessitat d'expressar la ràbia, però quan fas mal als altres, a tu mateix o als objectes, això és violència. I aquest hauria de ser el límit. 

Potser hauràs de buscar formes de canalitzar aquesta energia i no atacar als altres, no creus? Amb l'activitat física es pot descarregar moltíssima energia. Ho has provat?

Potser també t'aniria bé trobar un espai terapèutic on poder reordenar tot el teu malestar i entendre exactament què és el que et fereix i el que t'està fent actuar amb violència. (sovint la tristesa, la inseguretat, i la por queden emmascarats per la ràbia). 

Dona-hi algunes voltes, demana ajuda professional si ho creus i recorda que nosaltres seguim aquí

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: