-
-
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 07/05/20 22:31
Parella en el confi :)
Hola, mira d’aquí poc la meva parella i jo ja farem 2 mesos des de que va començar el confinament, i la veritat es que tenim moltes ganes de veure’ns i tot això. La qüestió es que ell es de un altre municipi i a mi hem comença a preocupar el tema de si per l' estiu ens podrem veure . Intento pensar positivament però es un tema que hem preocupa molt perquè tinc moltíssimes ganes de veure’l.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/05/2020 12:21
Hola!

Ho esteu fent molt bé! Sabem que costa molt mantenir el confinament i que hi ha molta enyorança, però ho esteu fent molt bé!!

No sé si sou de la mateixa província, però està previst que a partir de la fase 1 hi pugui haver alguna trobada amb persones de la mateixa província. 

Encara que tardem una mica a canviar de fases, és molt probable que en 2 o 3 mesos el desconfinament s'hagi relaxat una mica i ens permeti fer trobades amb amics i parelles. Ja queda menys...

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: