-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 12/05/20 20:20
Vergonya
Holaa com porteu tot això?
Soc una noia de 14 anys i no m'hi liat ni res però m'agradaria tenir preservatius ja que al dia que arribi poder-los tenir. La qüestió es que em fa molta vergonya demanar-los a la meu mare o anar-los a comprar.
Si l'hi he de dir a la meu mare podrieu donar-me algun consell per dir-li o vaig al gra o què?
Moltíssimes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/05/2020 10:04
Hola,

Si et fa vergonya comentar-ho amb la teva mare, pots comprar-los tu mateixa sense cap problema. En trobaràs a les farmàcies i també en molts supermercats.

Si prefereixes parlar-ho amb la teva mare, endavant, tu millor que ningú saps quin tipus de relació teniu i com reaccionarà al parlar d'aquests temes. Busca un moment on puguis parlar amb tranquil·litat i comentar-li que t'agradaria tenir preservatius per si en algun moment els has d'utilitzar. Naturalitzar el tema, parlar de prevenció d'ITS i embarassos no desitjats, no és res dolent, al contrari, és viure la sexualitat de forma sana i responsable.

Quan els hagis comprat, recorda guardar-los correctament, que no es facin malbé i a l'hora d'utilitzar-los revisa que estiguin bé i també la data de caducitat ;)

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: