-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 20/05/20 17:57
infidelitat
Hola tinc un dubte, que representa que es una infidelitat? poden haveri molts de tipus i casos no? Parlar per instagram pero deixar clar que tinc novio i no pasaria mai mes entre aquella persona seria cuernos?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2020 10:14
Hola!

Una infidelitat té a veure amb trencar un acord entre la parella. Hi ha persones (i parelles) que consideren infidelitat coquetejar amb altres persones, altres posen el límit en fer-se petons, d'altre en tenir relacions íntimes i algunes parelles el posen en l'enamorament....

Per això és important que cada parella parli sobre la seva relació, sobre els límits de cadascú i sobre les conseqüències que podria tenir trencar aquest pacte. 

En la teva consulta entenem que parles obertament per instagram amb una altra persona i deixes clara la teva situació. Aquí tu has de valorar si et sents còmode amb la situació, si ho has parlat amb la teva parella i si poses límits a la persona amb la que estàs parlant. 

Analitza una mica què et fa sentir parlar amb aquesta persona i quins motius hi ha al darrera, potser descobreixes coses sobre la teva relació o sobre tu mateixa ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: