-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 24/05/20 17:26
Crec k estic pillada de la meva amiga
Primer de tot, hola i moltes gracies pel que feu.

Crec que m'estic pillant d'una de les meves millors amigues, ella sap que soc bisexual i tal i tot va molt bé.
Abans m'agradava una altra noia (be, crec que encara m'agrada però la veig molt poc), però un dia em vaig començar a fixar amb ella i vaig notar algo, com atracció o algo per l'estil. Sempre que estic amb ella es increible i m'ho passo i em sento molt bé, quant m'abraça crec que sento algo més que amistat, ja que em poso nerviosa i més d'un cop m'he aguantat les terribles ganes de fer-li un petó. Ella per això es heterosexual, tot i que crec que no l'hi faria res tindre algo amb una noia.

Estic preocupada, ja que crec que si li digues (dubto que ho faci) potser ens distenciariem una mica durant un temps, però res de l'altre mon, ja que ella es molt comprensiva i ho acavaria entenent.

En fi, ja se que en aquest tema no em podeu ajudar, però necessitava dir-ho a algú.

Merci per tot.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/05/2020 09:50
Hola,

Moltes gràcies per compartir tots aquests sentiments amb nosaltres. Certament no podem dir-te què fer, de fet no ens fas cap pregunta ni ens transmets cap dubte.

Tots aquests sentiments són realment emocionants, sabem que algunes vegades l'amor no és correspost però és tan intens que només la idea que pogués ser real, ja ens remou per dins.

T'enviem una abraçada enorme!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: