-
-
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 25/05/20 00:40
Frustració
Bones em trobo en una situacio dificil, fá questio de 3 mesos que estic sence feina visquent a casa dels pares del meu anterior jefe (no tinc feina) no acabo de ocuparme de res ni centrarme amb cap altre cosa que el tabaco, movi y dormir. No se ja per on sortirme no tinc res clar un dia ploro y un altre ric per tonteries, m'estic agoviant tant que no se si vaig endevant o enderrere ja🤦‍♂️😥
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/05/2020 13:10
Hola!

Pel que expliques a la teva consulta, tens alguns fronts oberts, com són la feina, la casa, el confinament, el futur...Si ho mires tot a la vegada és molt díficil prendre cap decisió i es fa tot una muntanya. 

Intenta anar pas a pas: 
- Feina - hi ha possibilitats de recuperar la feina? o de buscar-ne una altra?
- Casa - fins quan et pots quedar a aquesta casa? Et demanen alguna cosa a canvi (tasques de la casa)?
- Confinament - estàs rebent ajuda professional?
- Futur - tens projectes o motivacions? tens alguna idea sobre què et ve de gust fer en un futur a mitjà termini (en 6 mesos, per ex.)?

A vegades cal desgranar els problemes i fer-los més petits per poder trobar-hi solucions. 
També hem de tenir en compte que la situació de coninament no ens ajuda i pot ser que emocionalment estiguem molt vulnerables, amb canvis d'humor i sensació de poca estabilitat. No passa res, forma part de la reacció natural a una situació estressant. 

Pren-te uns dies per parar, pensar, reflexionar i parlar amb persones del teu entorn que et puguin ajudar a orientar, que t'estimin i et facin sentir bé. Ara necessites aquest suport emocional, busca'l. 

Una abraçada!

Nosaltres seguim aquí ;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: