LOL

L'instagramer @sir.joan analitza els comentaris i secrets d'Adolescents.cat

per Redacció , 7 d'octubre de 2017 a les 12:10 |
[youtubesensepubli]kdRWvKJV0sU[/youtubesensepubli]
El @Sir.Joan és un dels instagramers més seguits en català i, a partir d'ara, analitzarà els comentaris que deixeu al portal i també alguns dels secrets que ens feu arribar anònimament. La veritat és que ens fa una mica de por donar-li aquesta responsabilitat, perquè el paio està molt semat... Però com que té força gràcia, què us sembla si li donem una oportunitat? 


Setmanalment, en Joan penjarà un vídeo comentant coses que heu dit a Adolescents.cat i, a més, podeu fer-li preguntes directament: demanar-li consells, explicar-li anècdotes, fer-li arribar dubtes, etc. Així que, si us ve de gust, podeu comentar aquest article explicant la vostra vida, OK? Benvingut, @sir.joan!
Participació
Que prefereixes?
Per Anònima el 10 d'octubre de 2017 a les 23:42
0   0
Que prefereixes? Viure tota la vida amb ganes de fer caca o deixar que et fiquin un dit dins el cul un dia cada setmana? jeje zoy mala PD: Ets molt guapo

ajajajja
Per Anònim el 10 d'octubre de 2017 a les 15:06
0   0
quina pena de noi. no te curriculum o que?

AYUDA SIUSPLAU
Per Anònima el 8 d'octubre de 2017 a les 16:20
0   0
HOLA, l'altre dia en el meu institut em vaig fixar en un noi més xic que jo, aleshores una amiga meva em va donar el número del noi vam parlar pero molt poc, que faig necesito parlar amb ell, crec que m'esta agradant bastant i no se que dir-li.

Sócrates d'estatura baixa😊
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 12:51
0   0
Hola! Sóc una noia de 14 anys que vaig tenir la regla pero primer cop fa dues setmanes. Estic preocupada, ja que medeixo molt poc i voldria ser més alta. Què haig de fer? Help pleaseee

No hi ha cap problema en ser baixeta
Per Anònim el 9 d'octubre de 2017 a les 15:39
0   0
Ser baixeta mola moltissim ja ho aniras descobrit😉
ajudaa
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 12:00
0   0
holaa guapuuu estic molt rallada amb la vida, el cas es q molta gent diu necessito parella bla bla bla... pro lu meu es enserio. Ho estic passant fatal i tot m'ho guardo x mi.... siusplau ajudem a abansar pq si fos x mi, no em mouria mes de casa...

@sir.joan dubte!
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 02:24
0   0
Que molts companys et copiïn tots els gestos que fas, es a dir, et toques els cabells (ells també), comences a dibuixar (ells també), et poses el cap sobre la taula (ells també), poses els apunts sobre la taula desordenats (ells també).... Perquè ho fan si no sóc un exemple per seguir? Això és bullying?

Soc molt posesiva?
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 00:41
0   0
Tinc novio, i aun que la malloria de les vegades no dic res per no tenir problemas, me molesta molt que no me explici algunos de les coses que ell fa. Pero exemple si no queda amb mi que me digui on va i tal. No ho veig pero tant, pero el vull pendent de mi i ja li e dit moltes vegades. Ademes el whats es o pitxor que Hi ha, per que si no contesta o deixa visto hem senta malament. Le convertir en el meu día a día i no tinc ganes de sortir amb algu que no sigui ell i per la seva part no noto siempre ho mateix.

Ajuda urgebt nivell 100
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 00:01
0   0
Tinc un greu problemaaaaaa!! La questióes que al whatsapinsta no hi han emoticonos de girafa llavors no puc descriure el meu coll I no em sentoto identificada😭. Ajudammm nesecito k whatsap posi un emoticono de girafa.

URGENT RESPON
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 19:48
1   0
Vull conquistar a un nen que m' encanta , com ho faig plissssss?🙏😢😭, i tb vull ser mes prima com ho haig de fer per aconseguir aquests somnis?

Ajuda urgent!!!
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 19:23
0   0
Hola escric aqui en un intent desesperat x trobar consell ja que ja no se k mes fer x ajudar. El cas es que tinc un parell damics que tenen pensaments suicides fins a tal pun d'autolesionarse habitualment... no tinc ni idea de com ajudar i mencantaria saber com he dactuar per tal de no empitjorar la situacio.

A totes les que tenen complexe de tetes petites
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 17:38
3   0
No us heu parat a pensar la sort que teniu. Us explico a la llarga la gravetat sera menys curel pk les tetes grans pesen mes, per tant cauen mes, en canvi, les tetes petites es matenen mes o menys al seu lloc. La genetica es la genetica i no es pot modificar pero les tetes petites no haurien de ser un dels complexes que et treu el son. Imaginat tenir x un dia unes tetes ben grosses... al anar a la platja no estaries gens comode si testires cap x avall... o al abraçar a algu tindries una gran barrera. A mes pensetotes heu dit k teniu uns 15 o aixi... es a dir k encara esteu madurant... no li doneu mes voltes al tema, no val la pena, no us preocupeu x aixo ja que cada un te la seva genetica i x tant madura abans o despres i mes o menys pero al final totes som precioses pel simple fet de ser nosaltres mateixes i no volernos canviar. Dit aixo... faig una crida a tota la societat pk vegi el mal que ha fet amb la seva imatge predetrminada de bellesa i la seva sobrexplotació a les xarxes socials. No creieu k ja sha fet prou mal??

Ajuda urgent!!!
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 17:23
1   0
Hola escric aqui en un intent desesperat x trobar consell ja que ja no se k mes fer x ajudar. El cas es que tinc un parell damics que tenen pensaments suicides fins a tal pun d'autolesionarse habitualment... no tinc ni idea de com ajudar i mencantaria saber com he dactuar per tal de no empitjorar la situacio.

Ei
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 17:11
0   1
Hola com puc creixer mes. Crec que no pots saber si una persona vol créixer mes.

Vull que em creixin els pitsss
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 16:48
1   0
Buah esque soc bastant plana quina merdaaaaa

Shippejus
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 16:47
0   0
Nesecito urgent ment que shipejis noa i Jordi

Tinc un problema amorós
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 15:47
0   0
Mira et esplico, una mica q fa poc q el coneixo, m'agrada molt i no se si a el li agrado, però si ho sàpigues, tampoc seria atrevida a llançarme, i damunt el paio em cau de puta mare, i ya no se q fer més, i de tant en tant li llanço indirectes però no rec cap resposta. I estic l'oca per ell, i ya no se q fer més perfavor ajuda'm, teu suplici😖💔💔

joan
Per L el 7 d'octubre de 2017 a les 15:45
1   0
De vetitat k no mo esperava aixo de tu ehh😂😂 no et pega gaire aixo de posarte en la vida dels demes. pero alla tu😂😂 em sembla k al final tacabaras cansant daixo besiis💞

Benvingut enseriuu
Per Anònima sipor el 7 d'octubre de 2017 a les 15:24
1   0
Hola joaan Has dit que podries dir com fer creixer els pits, o algun consell per resaltar-los mes, que tens per mi?

Ajuda sir joaan!!!
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 15:24
1   1
Crec que el meu novio encara sent algo per la seva ex, no se si es nomes atraccio fisica o alguna cosa mes pero tinc por de que encara estigui enamorat d’ella, se que ell m’estima molt pero potser li agradem les dos i jo no vull que sigui aixi ja que si surt amb mi no hauria de pensar en ella. Ja vaig parlar amb ell sobre aixo i va negar que sentis coses per ella, pero tinc por de que no sigui aixi.

m'agrada un noi desde fa molt de temps
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 15:23
2   0
Hola, necessito que emb diguis com puc fer que el noi que m'agrada és fixi amb mi... I acabar sortint junts esclat. Moltes gràcies!

Que em creixin les tetas
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 15:18
2   0
Estic molt depre pk tonc 15 anys i les de 12 tenen el doble de tetes que jo. Tinc una amiga que l'any passat no tenia res pro amb dos mesos em triplica les meves tetes( si és qje es poden dir així) el cas és que li van creixer quan li va venir la regla però a mi em va venir amb 12 i sóc la pava més plana del món diria jo. Com puc fer que em creixin les tetaas?? Ajudaa siusplau que m'estic deprimint molt

Necessito ajuda
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:28
0   0
Ojalá hoy llegeixu, pq necessito ajuda en 2 temes 1. M'agradaria hem creixesin els pits, i no tinc ninguna obsessio ni res. A mi.magrada el.meu cos, pero con has ficat aquest exemple, mhas recordar q soc bastante plana i pueeesss...eso 2. No se com averiguar si Li agrada realmente o no a un amic meu, pq a mí m'agradaria q fossis algo mes, i a ell, no estic segura, pero com q algunos persones mhan dit q Li Molu, i tampoc vui ficar la pota doncs, e dicidir demandarte ajuda en com assegurarme

Que faig!!!
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:25
2   0
Necessito que em creixin els pits mes pero no hi ha manera com m ho enpesco

Hi
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 17:08
1   0
Et vull dir que no hi ha cap manera de que et creixin els pits. Bueno pots massatjarte els pits uns cuants cops, al dia, crec que això funciona.
Coses inesperades
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:23
1   0
Estava jo tan tranquil a la caputxinada2017 pixant las lavabos de la ub i algu en pica la porta, total que acabo, obro i qui es? El título juaan. I si vols algún dato morboso 3 min do en vaig liar amb una que no coneixia i me la vaig follar al dia seguent😂

Amor...
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:22
1   0
Bua necessito ajuda urgent... Sóc la típica noia que tothom li demana lio i tal però fa temps hi va haver un noi que em tornava boja, em va agradar durant sis mesos però ja fa temps que l'havia oblidat. Ahir vaig quedar amb un noi i ens vam liar i em va agradar molt. El cas es que no em vull liar més amb ell per la simple raò que em torna a agradar l'altre noi. Tot això li he explicat a una amiga i m'ha dit que l'obri i tal però nose que fer ja que ho vaig fer fa temps i vaig fer moltissim el pena... Que puc fer per conquistar-lo? O si més no perquè ens tornem a xerrar?

Necessito ajuda!
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:16
2   0
L'altre dia les meves amigues i jo vam anar al GYM. Com que vam suar molt van volguer dutxar-se... A mi em va fer molta vergonya perquè tinc els pits molt petits, i elles en canvi no. Com podria fer perque em creixessin? Hi ha solució?

NOIA 15 anys
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:16
1   0
Tinc un problema, porto enamorada 1 any de un noi i hens hem liat uns quants cops pro ell no vol el mateix nomes liarnos avagades i no se que fer per que vull estar amb ell pro no se com fer-ho (yo visc a bcn i ell per el maresme) ajudem sisplau

hola
Per Dubte existencial el 7 d'octubre de 2017 a les 14:10
10   1
Si les girafes poguessin emetre un so, quin seria?

rtdt
Per Anònimfsg el 7 d'octubre de 2017 a les 14:08
8   1
Per què estàs tan bo? És urgent merci

Xoxo
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 08:49
3   0
No lo sé Rick, parece falso.
Com fer perquè et creixin els pits?
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:05
4   0
Ja tinc 15 anys i he notat com poc a poc m'han anat creixent els pits.. Però la cosa és que segueixen sent molt petits :( !!! Hi ha alguna cosa que pugui fer perquè em creixin ..? És que tinc bastant complexe😣

🤦
Per Anònima el 7 d'octubre de 2017 a les 19:51
6   1
No crec q el sir.joan tingui massa experiència en el tema. Ho sento pel shock de realitat.
Wow
Per Anònima el 7 d'octubre de 2017 a les 14:05
9   1
Jajajajajajaja no el coneixia, esta piradissim

enaanaaaa
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:04
2   2
com puc creixer? molt urgent xd

Per la que vol creixer
Per Anònim el 9 d'octubre de 2017 a les 21:11
0   0
Amb petitsuise
Per la que vol créixer
Per Anònima el 7 d'octubre de 2017 a les 19:21
13   0
Amb pediasure
Els pits i el cul
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 14:03
1   1
Doncs jo abans estava mes . Fins que vaig decidir aprimar-me pel meu compte i tendré un bon cos. Desde que m'he aprimat no tinc els pits que tenia abans ni el meu cul😭 que puc fer?

Trank
Per Anònim el 8 d'octubre de 2017 a les 11:14
0   0
A mi hem passe el matque ix l’unic que has de fer per solucionar lo del cul es fer sentadilles i buscar exercisis per que et creuxi pro per lo dels pits no hi ha remei crec
SU
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 21:14
2   1
ENGORDA CHIQETA
💩💩
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 13:23
10   26
Em sembla una merdaaa.

aaa
Per Anònimusa el 7 d'octubre de 2017 a les 14:44
7   15
pero este friki dl video kien ess
Vamooos
Per Anònima13 el 7 d'octubre de 2017 a les 13:18
4   2
Sisiisi m'encanta sir joan, seria lo millor que treballés aquí

Holaa SIR. Joan
Per Anònima el 7 d'octubre de 2017 a les 13:17
2   0
Mira t'explico el meu dubte, resulta que sóc una adolescenta que per les nit li ve la inspiració, com a qualsevol altre persona. Pero jo a les nits em desperto per escriure el que m'hagi vingut al cap, sigui l'hora que sigui. I he aconseguit omplir varies pagines d'una "llibreta secreta" amb frases, pensaments, etc. I no sé si compartir aquests pensaments en algun compte d'insta o quelcom. Tu que n'opines? Pd: Vas dir el guanyador de la samarreta talla S? Perquè vaig estar atenta aquells dies i no vaig veure el guanyador i jo vaig participar!!!

Ajudaa
Per Anònim el 7 d'octubre de 2017 a les 13:08
8   2
Joan m’has d’ajudar estic molt rallada. El cas és que a barraques del meu poble a l’estiu casi em lio amb un tio però anavem tan malament (🍻) que al final no va passar res. La veritat és que jo no coneixia aquell noi però m’atreia i ja està. Ara si que el conec i em cau de puta mare i creec que m’estic pillant molt d’ell, se que jo a ell també li agrado. I aqui ve el gran problema, desde fa poc que té novia, sempre que ens veiem hay mucha tension i se que si em llançes no s’apartaria, se que no seria lu correcte però esque m’encanta. Pd: sóc molt fan del teu insta ❤️

...
Per Anònimaaa el 7 d'octubre de 2017 a les 20:10
0   0
Russi es de rosines??🤔
@sir.joan ajuda plis?
Per Anònimaaa el 7 d'octubre de 2017 a les 18:37
3   0
m'agraden els tios, i sempre m'han agradat, pero ultimament he notat que m'agrada una nena. pero lo pitjor es que no se ni si li caic be😶 pff... ajuda!!! russi si veus aixo...
Fes el teu comentari

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari no l'envia un robot publicitari

Un portal de:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a l'ACPC
 
Amb la col·laboració de: