Com pots guanyar diners sent adolescent? 5 maneres de fer-ho

| 07/12/2017 a les 10:22h
Arxivat a: RÀNQUINGS, diners
Imatge il·lustrativa
Existeixen diferents maneres de guanyar uns diners extres i fer que els pares no t'ho hagin de pagar tot quan a vegades van justos de diners. També et pot servir per estalviar i comprar-te alguna cosa que fa temps que et fa molta il·lusió. Per això us donem algunes idees de com fer-ho:
 

Versió sense Playbuzz:

Vigilar i cuidar nens
Hi ha pares que necessiten que algú vigili els seus fills en moments concrets que no poden ser a casa. En aquest cas, es pacta un preu per hora i et fas responsable de vigilar-los i cuidar-los fins que tornen els pares. Els hi pots proposar a alguns dels teus veïns, a uns amics dels teus pares o familiars teus que creus que ho poden necessitar.

Classes de repàs
Hi ha nens que necessiten que els ajudin a fer els deures, en molts dels casos els seus pares treballen i no poden estar a la tarda amb ells. O també pot ser que els costi més una assignatura determinada que tu portes bé i li pots fer repàs. La manera més fàcil de trobar aquesta feina també és a través de coneguts: amics dels teus pares, veïns, etc.

Fer tasques per a gent gran
Segur que a la teva comunitat de veïns hi ha gent bastant gran que té dificultats per anar a comprar o fer les feines de casa seva. Molts d'ells estarien disposats que els ajudessis a canvi d'un import econòmic. Per cert, és una feina molt gratificant i amb la que aprens molt dels avis i àvies.

Netejar el portal i/o l'escala
Si vius en un bloc de pisos, sabràs que les zones comunitàries s'han de netejar. Pots proposar ajudar a fer aquestes feines i que et paguin.

Vendre coses que ja no fas servir
si tens videojocs antics o coses que no faràs servir mai més, les pots vendre a una botiga de segona mà o per Wallapop. En el moment de fer la venda o l'intercanvi físic, és recomanable quedar en un lloc públic i acompanyat d'un adult.

Què t'ha semblat?

0
0
0
0
0
0
0

COMENTARIS

Mmm
Anònim, 07/12/2017 a les 11:44
+24
-4
Jo la veritat no veig be que cobris per ajudar a gent gran aquesta gent se li ha doferir ajuda sense demanar res a canvi
No penso el mateix
Anònima, 07/12/2017 a les 15:36
+7
-0
A veure, si et trobes una persona gran al carrer que necessita ajuda en un moment determinat, moralment és de bojos pensar que tens dret a cobrar-li algo. Però si vas vàries vegades a la setmana a casa seva a ajudar-los a netejar, a fer-los companyia... Sí que trobo bé cobrar-los una petita quantitat de diners (tampoc es tracta de passar-se), perquè tu estàs invertint el teu temps a donar un servei a algú.
Evidentment que si a qui vas a ajudar són als TEUS avis, llavors clar que no els pots cobrar res (de fet, molts cops ens donen ells diners d'amagat dels nostres pares, però ho fan perquè volen).
Jo em refereixo a que no està malament cobrar una petita quantitat de diners per ajudar de forma rutinària a algú que que no té cap vinculació estreta amb tu.
Ja pero........
Anònimadabest, 07/12/2017 a les 16:41
+2
-0
Si home si te'l trobes pel carrer i tal dons si, pero diria k aqui es refereix a anar a cada seva i ajudar-los. Perque sincerament,jo ajudar a una persona gras vale, pero anar a casa seva perque si dons no sincerament no hi aniria i tampoc crec que ningú ho faci.
Em sembla be
Anònima, 07/12/2017 a les 12:03
+23
-0
Està be, pero a una noia de 14 anys (jo) ns si em deixarien estar a càrreg d'un nen petit si no em coneixen🤔
Rt
Anònimaaaaaa, 07/12/2017 a les 15:41
+1
-0
Rttttt
100% real
Anònim, 07/12/2017 a les 18:17
+1
-0
he pensat el mateix, (tinc 14 anys i soc noi) i m'encantaria cuidar nens o ajudar a algú i totes les idees que proposen però com no tinguis uns 16-17 anys jo crec que ningú et tindria en consideració de treball...
Sobre l'última proposta
Anònima, 08/12/2017 a les 08:25
+2
-1
Els meus videojocs no es toquen 😂
Hahaha
Anònim, 08/12/2017 a les 23:08
+1
-0
K ratilla eeeee...... 😂😂😂

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.