ENQUESTA Quines sèries del Súper 3 van marcar la vostra infància?

per Redacció, el 21 de novembre de 2018 a les 11:25
Avui, 21 de novembre, és el Dia Mundial de la Televisió, una data que commemora la creació d'un dels invents més famosos de la història. Aquest aparell va arribar a Anglaterra el 1927 de la mà de la BBC. Tres anys més tard, les cadenes NBC i CSB van començar a emetre els primers continguts televisius als Estats Units.

Ara bé, no va fins 50 anys després que es va crear TV3! Des de llavors que molts de nosaltres hem crescut amb les mítiques sèries infantils d'aquest canal. Quines sèries del Club Súper 3 us han marcat més?

 


Si no podeu veure el plaubuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina
Arxivat a:
RÀNQUINGS, sèries, TV3
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: