Així és la nova sèrie adolescent que podrem veure d'aquí poc

per Redacció, el 1 de gener de 2019 a les 10:00
Netflix ha decidit produir una nova sèrie adolescent. Aquesta vegada, però, en comptes d'apostar per un guió original ha optat per fer un remake d'una sèrie argentina que segur que a molts us sonarà: Rebelde Way.

Segons ha anunciat la plataforma, la història tindrà els mateixos personatges que la producció original i comptarà amb un mínim de 20 capítols.

 

Per aquells que no ho recordeu, la sèrie estava, i estarà protagonitzada, per Marizza Pía, Mía Colucci, Manuel Aguirre i Pablo Bustamante, un grup de joves que durant els seus anys al prestigiós col·legi privat Elite Way School aprendran a superar les seves pors i diferències gràcies a l'única cosa que tenen en comú: el seu amor per la música.

A més de Rebelde Way, aquest 2019 també arribaran a Netflix nous capítols d'altres produccions juvenils com la 3a temporada de 13 Reasons Why, La Casa de Papel i Stranger Things.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: