Diuen que aquesta noia i aquest noi tenen les cares més boniques del món

per Redacció, el 3 de gener de 2019 a les 12:35
Cada any el grup TC Candler i The Independent Critics organitzen una votació popular per decidir quines són les persones amb "el rostre més bonic del món". Una votació que aquest any han guanyat la model Thylane Blondeau –qui va començar la seva carrera en el món de la moda quan era una nena- i l’actor Jason Momoa –conegut pels seus papers a Game of Thrones i a Aquaman-.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Thylane (@thylaneblondeau) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We jammin. ALOHA oncle sauvage

Una publicación compartida de Jason Momoa (@prideofgypsies) el


Si bé ja fa anys que se celebra aquest concurs, aquestes últimes edicions han augmentat les crítiques. I és que moltes persones no entenen com es poden seguir fent competicions basades en la “bellesa”, la qual és totalment subjectiva. A més, també hi ha usuaris que posen en dubte el “funcionament” de les votacions. 

En fi, el que està clar és que tots som bonics als ulls d’algunes persones. El més important, però, sempre és i serà estimar-nos a nosaltres mateixos. 



 
Arxivat a:
ACTUALITAT, bellesa, concurs
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: