Així és la col·lecció de moda sense gènere d'aquesta famosa marca

per Adolescents.cat, el 7 de gener de 2019 a les 08:56
H&M s'ha unit amb una altra marca sueca, Eytys, per crear la seva primera col·lecció de roba unisex en la que hi trobarem roba, sabates i altres accessoris sense gènere.

Aquesta col·lecció sortirà a la venda el 24 de gener i pretén marcar un abans i un després no només dins d'H&M, sinó també en el panorama global de la moda, fent-la molt més inclusiva.

Què us sembla?

 
 





Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: