Aquestes són les millors sèries i pelis del 2018, segons els Globus d'Or

per Redacció, el 7 de gener de 2019 a les 09:47
Les pel·lícules "Bohemian Rhapsody", "Green Book" i "Roma" van ser les grans triomfadores de la 76 edició dels Globus d'Or, els premis del cinema i la televisió que cada any atorga l'Associació de Premsa Estrangera de Hollywood.

Pel que fa a les sèries, "The Americans" i "El método Kominsky" van ser els noms més repetits durant la gala. Us deixem amb les produccions guanyadores en les categories més destacades. Si voleu consultar tota la llista de guardons, podeu anar a la web dels Globus d'Or.

 






Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: