Un adolescent de 15 anys, tocat per la sort al sorteig de Reis

per Redacció, el 7 de gener de 2019 a les 10:16

Cosmin Rotariu, un adolescent de 15 anys, que aquest dissabte va comprar un dels últims números que quedaven, ha estat un dels guanyadors del primer premi del sorteig de Reis, que ha repartit més de 110 milions aquest diumenge a Catalunya.
Segons ha explicat, va comprar el dècim del número 37142 amb el que li van retornar de la loteria de Nadal, i la sort finalment l'ha tocat: "El vaig comprar ahir, amb els 20 euros que vaig guanyar, i mira, premi!". 


El Cosmin, alumne de l'Institut Vila de Gràcia, s'ha acostat a l'administració de la Travessera de Gràcia de Barcelona amb el seu pare per celebrar la bona nova, conjuntament amb periodistes i curiosos. 

El sorteig de Reis celebrat aquest diumenge a Madrid ha tocat en bona part a Catalunya, després que el primer i el tercer premi caiguessin íntegrament a Barcelona i Sabadell, respectivament. El primer premi de la rifa, valorat en dos milions d'euros cada sèrie, ha estat pel 37142 i ha caigut íntegrament a l'administració de loteria número 271 de Barcelona, situada a la Travessera de Gràcia 244 de la capital catalana, on s'ha dirigit Rotariu. En concret, s'hi han venut 50 sèries.




Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: