VÍDEO La catalana que posa la pell de gallina a tothom a «La Voz»

per Redacció, el 8 de gener de 2019 a les 16:14

De les cordes del seu violoncel van començar a ressonar les notes i, ja des del primer segon, cap dels 4 coaches del renovat programa televisiu La Voz, ara a Antena 3, van quedar indiferents.


Una versió intimista, plena de sentiment i de detalls de talent del tema Lost on you de l’artista LP, va servir per què Luis Fonsi, Pablo López, Paulina Rubio i Antinio Orozco es giressin per reclamar la presència de Keila García al seu equip. Un fet, que només passa quan sobre l’escenari d’aquest Talent Show apareixen gran veus.

I així ha estat, Keila López, sembla que té un llarg recorregut al programa. De moment, ha entrar amb solidesa, reivindicant també els seus orígens ampostins, i malgrat les propostes dels diferents coaches, ha optat per formar part de l’equip de Pablo López.






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: