10 falses idees sobre el bullying

per Redacció, el 9 de gener de 2019 a les 12:27
Per desgràcia el bullying és una de les problemàtiques més esteses en les escoles i instituts d'arreu del món. De fet, és una de les situacions que costa més de combatre perquè encara hi continua havent moltes falses idees al seu voltant, fet que en dificulta la prevenció i l'actuació. Us en deixem algunes recollides pel web de Família i Escola de la Generalitat. 

 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina. 





Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: