Aquesta és la marca que molta gent s'està trobant a la pell, tu també la tens?

per Adolescents.cat, el 10 de gener de 2019 a les 12:35
L'usuari de Twitter , d'Estats Units, va publicar un missatge dient que buscava casos de "persones que hagin tret llapissos dels seus cossos". En menys de dos dies va superar els 14.000 retuits i va rebre més de 6.500 respostes.
 
Es tracta d'uan petita marca rodona, com una piga, que molta gent té sobretot a alguna mà a causa de llapissos clavat durant la infància. La taca rep el nom de "tatuatge accidental" i és de color gris pel pigment del carbó que queda atrapat a la dermis quan una mina travessa la pell.

  Algú de vosaltres la té? Comenteu a baix!




Des d'@AdolescentsiCat Parlem amb la Laura Brunet @laurabrunet—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims anys que l'han portat a tenir més de 250k seguidors. I també li preguntarem com veu el seu futur professional, com porta el tema de l'amor o què mira a Netflix.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: