7 lliçons que ens ha ensenyat aquest manifest universitari i que no hauríem d'oblidar

per Redacci, el 14 de gener de 2019 a les 12:39
Tots hem nascut amb la capacitat de triar i de construir el nostre futur. De vegades, però, la por i les inseguretats ens bloquegen i ens sentim incapaços d'escollir un nou camí i deixar enrere aquell per on havíem caminat.

Quan experimentem aquesta sensació, el millor que podem fer és recordar-nos a nosaltres mateixos que arriscar i fer un pas endavant és el que ens fa créixer. I és que són les nostres accions les que ens acaben definint com a persones.

És per aquest motiu que ens ha encantat el primer manifest universitari que ha publicat la UVic, un vídeo que ens inspira a avançar sense por i a lluitar per allò que sempre hem desitjat. Us deixem amb el vídeo i també amb algunes de les frases que més ens han agradat: amb quina us quedeu?



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: