Aquesta coneguda influencer mostra una realitat que havia estat amagant durant molt temps

per Redacció, el 13 de gener de 2019 a les 08:31
Paula Gonu s'ha volgut sincerar amb els seus seguidors. En el seu últim vídeo publicat a Youtube, la influencer explica els seus problemes de pell i els motius que s'"amaguen" darrere d'aquests.

"El 2018 ha estat el meu pitjor any i això m'ha afectat negativament en molts sentits", comença dient la jove. Al llarg del vídeo, Paula Gonu revela que va començar a visitar dermatòlegs als 12 anys, arran d'unes taques blanques que li apareixien a la pell. Més endavant, i ja solucionat aquest problema, els 15 anys va haver de tornar a la consulta d'un expert per tractar-se l'acne, el qual va aconseguir mantenir a ratlla sent "molt responsable i constant" amb la cura de la seva pell.


Tot va canviar, però, a principis de 2018. "La pell de la meva cara va començar a canviar per complet. Em van començar a sortir granets, em notava la cara més brillant, més greixosa [...] Vaig començar a provar coses que em recomanava la gent i va ser un dels pitjors errors que vaig cometre, perquè tots tenim una pell diferent i hi havia coses que me la van fer empitjorar", detalla Paula Gonu.

Segons confessa, els seus problemes amb l'acne van tornar a ressorgir per una acumulació de coses: havia deixat les pastilles anticonceptives, no es cuidava tant la cara com abans, no descansava ni menjava bé i estava més centrada en la seva feina que en la seva vida personal. Tot aquest estrès i malestar van afectar de manera directa a la seva pell, que va empitjorar considerablement. 


Ara, i després de seguir el tractament indicat per la seva dermatòloga, la pell de la influencer ha millorat, però encara no està 100% recuperada. És per això, i per tal de conscienciar la gent sobre la importància de cuidar-se, que al final del vídeo es desmaquilla i mostra el seu rostre al natural. I és que, tal com diu, el que veiem a través de les pantalles no sempre és el que sembla.
Arxivat a:
CONSELLS, Paula Gonu, pell, cara, acne
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: