5 coses que ens ha ensenyat la sèrie adolescent de moda

per Redacció, el 15 de gener de 2019 a les 11:47
Aquest 11 de gener Netflix estrenava Sex Education, una comèdia innovadora i atrevida que parla sense tabús ni manies sobre la sexualitat durant l'adolescència. Amb pocs dies, la sèrie ha aconseguit enamorar milers d'espectadors i no ens estranya, perquè a part de ser molt entretinguda ens transmet missatges que no hauríem d'oblidar, com aquests:


 







Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: