Entrevistem una de les artistes de què més es parlarà aquest 2019

per Elvira Vilardell, el 17 de gener de 2019 a les 16:47
La seva veu ens va captivar el 2015 amb la cançó Hundred miles, el hit de la campanya de Desigual que ningú es podia treure del cap, i ara ha tornat amb força amb una cançó plena de poder femení: Crime. Estem parlant de Gabriela Richardson, l'artista barcelonina que sap combinar a la perfecció, R&B, pop i electrònica.

Així ho demostra en el seu nou single, un tema que ha creat amb l'ajuda de l'artista sueca Lou i que compta amb la producció d'Alizzz. "Vaig començar a composar Crime a casa meva i després vaig viatjar fins a Estocolm perquè la Lou, una song writer que m'encanta, m'ajudés a donar-li el toc que estava buscant", explica la cantant a Adolescents.cat.



La Gabriela ens confessa que sol composar quan està "baixa d'anims" –"estic més inspirada"- i que sempre intenta col·laborar amb algun artista que li agradi per tal de donar un gir als seus temes.


De fet, el seu primer gran èxit, Hundred miles, va néixer d'una col·laboració amb el grup català Yall. "Vam composar la cançó per a Desigual i la veritat és que em va canviar la vida. Des de llavors he pogut treballar del que m'agradava: he centrat totes les meves energies en crear i cantar, el que sempre he desitjat fer" ens comenta.


I és que des que era una nena, que la Gabriela ha volgut dedicar-se al món de la música: "No tenia un pla B. Era l'únic camí que volia agafar així que m'hi vaig endinsar sense cap mena de por".

Qui sap, potser en un futur aquell camí que va agafar anys enrere la porta a treballar amb alguns dels seus artistes preferits com Frank Ocean, Corbin o Billie Eilish. Sigui com sigui el que està clar és que aquest 2019 sentirem a parlar d'ella.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: