TEST De quin color tens l'aura?

per Adolescents.cat, el 20 de gener de 2019 a les 10:09
En l’àmbit de la parapsicologia (percepcions extrasensorials), l’aura es percep com un camp energètic de radiació lluminosa multicolor que rodeja les persones o els objectes.

Tot i que és invisible per a la majoria d’humans, hi ha persones que asseguren que poden veure aquesta llum de color que ens envolta.

S’explica que aquesta llum i energia que desprenem, té a veure amb el nostre caràcter i personalitat. Responent aquestes preguntes de personalitat, et podrem dir quin color predomina més a la teva aura i quin tipus d'energia desprens:

 
 





Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.

 
Arxivat a:
TESTS, color, aura, personalitat, test
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: