Aquestes són les pelis nominades a l'Oscar: quina us agradaria que guanyés?

per Redacció, el 23 de gener de 2019 a les 10:22
Ja hi ha nominacions per als Oscars. Roma, d'Alfonso Cuarón es presenta com a una de les grans favorites de cara a la 91ª edició dels premis, amb un total de 10 nominacions. Entre elles, el film del cineasta mexicà opta al guardó a la millor pel·lícula, convertint-se així en la primera pel·lícula en castellà que és candidata a la categoria màxima dels premis de l'Acadèmia de Hollywood.

També amb 10 nominacions hi ha La favorita, el drama d'època dirigit pel grec Iorgos Lanthimos, i amb un trio femení d'excepció com a protagonistes: Olivia Colman, Emma Stone i Rachel Weisz. Hi segueixen, amb vuit nominacions cadascuna, El vicio del poder, el biopic de Dick Cheney protagonitzat per Christian Bale, i Ha nacido una estrella, el quart remake del film homònim del 1937dirigit per Bradley Cooper i protagonitzat per Lady Gaga. Amb set nominacions ha quedat la cinta de superherois Black Panther, de la factoria Marvel. Us deixem amb la llista de films candidats a emportar-se l'Oscar a Millor Pel·lícula. Vosaltres quina producció premiaríeu?

 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina. 





Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: