Instagram i Whatsapp podrien «patir» canvis importants aquest 2019, saps quins?

per Redacció, el 27 de gener de 2019 a les 12:05
És molt probable que arribin canvis a Whatsapp, Facebook Messenger i Instagram al llarg d'aquest any. Segons ha informat el The New York Times, el propietari de les tres companyies, Mark Zuckerberg, treballa en una idea molt concreta que ja ha comunicat als seus treballadors i que serà una de les prioritats dels pròxims mesos.

La seva idea és que les tres plataformes —Whatsapp, Instagram i Facebook— comparteixin el mateix sistema de missatgeria. Això suposaria unificar els xats de totes tres. De manera que una persona que no té Instagram podria utilitzar Whatsapp per escriure un missatge a un usuari d'Instagram.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: