Aquests són els 3 mètodes més utilitzats a l'hora d'estudiar: en feu servir algun?

per Redacció, el 29 de gener de 2019 a les 13:52
Més de la meitat dels estudiants espanyols creuen que el material proporcionat durant les classes és poc útil o incomplet a l'hora d'afrontar els exàmens. Així ho assenyalen els resultats d'un informe elaborat per Docsity, una plataforma d'intercanvi de coneixement i assessorament dirigida als estudiants.

Per contra, la majoria dels 3.000 alumnes universitaris que han participat en la investigació, consideren molt útils i eficaços els mètodes propis que utilitzen per estudiar. La tècnica estrella són els resums escrits –un 80% dels enquestats la fa servir-, seguida de subratllar els apunts amb diferents colors -66%-i dels esquemes o mapes mentals -65%-.

En aquest sentit, gairebé tots els enquestats -90%- reconeixen descarregar-se apunts i altres tipus de material d'estudi i més d'un 50% asseguren optar per l'ajuda de tutorials o vídeo-lliçons.

 


Carreres universitàries


L'estudi de Docsity també recull l'opinió dels alumnes de diferents carreres amb relació als materials que els faciliten els professors. Segons l'informe, Criminologia és el grau amb una valoració més baixa: el 98% dels seus estudiants consideren poc útil el material proporcionat pels docents. El top tres el completem Biologia -84%- i ADE -83%-.

A l'altra banda hi trobem Comunicació Audiovisual, Llengües Modernes i Periodisme: les tres carreres amb una opinió més positiva per part dels estudiants.

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, tècnica, estudiar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: