Així és la cantant que s'ha tatuat Harry Styles a la cara!

per Redacció, el 31 de gener de 2019 a les 11:24
La cantant neozelandesa Kelsy Karter, de 24 anys, s'ha convertit en notícia arreu del món i no precisament per les seves cançons, sinó pel peculiar tatuatge que s'ha fet.

I és que l'artista ha decidit marcar la pell de la seva cara amb el rostre de Harry Styles, el seu cantant preferit. "El fet que vingués del món del pop i fes un àlbum de rock va obrir les portes a gent com jo. Respecto i estimo el que està fent...i a més és algú molt agradable de mirar", ha explicat la jove en diverses entrevistes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mama, look what i made me do

Una publicación compartida de Kelsy Karter (@kelsykarter) el


Aquesta no és la primera que la cantant demostra la seva admiració per l'exmembre d'One Direction. Fa poc va donar a conèixer una cançó escrita per ella mateixa i dedicada a Harry Styles. 

I vosaltres, us heu platejat algun cop tatuar-vos la cara del vostre artista preferit?



LILDAMI, el cantant de trap, passa per AdolescentsiCat. Parlarem del seu nou disc i també de la seva vida.

Li farem passar algunes proves, per exemple: Com puntuarà de l'1 al 10 la cançó "La Playa" de la Oreja de Van Gogh? I Juan Magan com el valorarà?

A part, com sempre, respondrà les 10 preguntes íntimes. I si en algun moment no vol respondre haurà de fer la prova de l'heli!
Arxivat a:
FAMOSOS, cara, Harry Styles
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: