internetsegura.cat

Alguna vegada has enviat fotos o vídeos íntims a algú? T'expliquem els riscos i les conseqüències

per Redacció, el 3 de febrer de 2019 a les 09:00

L'ús massiu dels telèfons intel·ligents ha fet que tots tinguem una facilitat enorme a l'hora de compartir fotos, vídeos i arxius a través de la xarxa. En aquest sentit, podem dir que la tecnologia ens ha fet la vida una mica més fàcil.

Per posar alguns exemples, els mòbils ens han permès poder enviar una foto ensenyant que estem sopant amb uns amics, compartir una localització quan hem quedat amb algú o fer arribar un document de Word a un company de classe perquè acabi d'ajuntar el treball en grup que s'ha d'entregar l'endemà al matí.

Però hem de ser conscients que una eina tan poderosa a l'hora de compartir informació també pot tenir la seva part negativa si en fem un mal ús.

 


 

 

Aquesta informació s'ha elaborat amb el suport d'internetsegura.cat. Un portal on trobaràs consells i guies de bones pràctiques a internet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: