internetsegura.cat

​Com et poden enganyar a través d'internet?

per Redacció, el 4 de febrer de 2019 a les 17:16
Les xarxes socials —i d'aquí el nom que tenen— han fet que sigui molt més fàcil establir relacions i contactes amb el nostre entorn. I no només això, també són una eina que ens permeten connectar-nos amb persones que no formen part del nostre cercle social. I és precisament en aquest punt quan hem de prendre precaucions per no ser enganyats.

Abans de continuar, tenim una pregunta per fer-te:

 


Contactar amb persones que no saps qui són al «món real» pot posar-te, moltes vegades, en una situació de risc. Això no vol dir que tothom et vulgui enganyar i estafar, però cal tenir en compte els perills als quals t'exposes.

Moltes noies i nois joves han vist com persones adultes que no coneixien es guanyaven la seva confiança a través d'internet fins al punt de fer-los xantatge demanant-los diners o material íntim a canvi.

 



Aquesta informació s'ha elaborat amb el suport d'internetsegura.cat. Un portal on trobaràs consells i guies de bones pràctiques a internet.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: