internetsegura.cat

7 senzills passos per evitar que t'estafin a Internet

per Redacció, el 5 de febrer de 2019 a les 12:41
Quants cops heu vist a Instagram anuncis amb ofertes increïbles? Heu rebut alguna vegada un link amb una promoció on us demanaven les vostres dades?

Doncs molt de compte perquè aquests dos casos són exemples típics de phishing, un tipus d'estafa en què els ciberdelinqüents es fan passar per una persona, empresa o institució de confiança per obtenir les vostres dades personals.

És a dir, imiten els dissenys de webs i apps famoses per fer-vos creure que esteu navegant per un lloc segur i així aconseguir la informació que volen. Us donem alguns consells per no caure en les seves trampes:

 

 

 

Aquesta informació s'ha elaborat amb el suport d'internetsegura.cat. Un portal on trobaràs consells i guies de bones pràctiques a internet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: