10 frases que us agraden per posar a Instagram [VOL. 3]

per Redacció, el 9 de febrer de 2019 a les 10:00
La música, les pel·lícules, la literatura...ens regalen milers d'històries i versos que es mereixen ser recordats i compartits. És per això que l'altre dia us vam demanar que compartíssiu amb nosaltres algunes de les vostres frases preferides. Aquí teniu un recull amb algunes de les que ens vau dir: quina us agrada més?


 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 




Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?
 
Arxivat a:
CULTURA, frases, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: