Tot el que has de saber sobre una de les sèries que promet ser un èxit

per Redacció, el 8 de febrer de 2019 a les 10:00
Aquest abril s'emetrà l'última temporada de Game of thrones. Per sort, tots els que en sigueu fans no haureu d'esperar gaire per gaudir de la preqüela de la sèrie, que es titularà La llarga nit. La nova producció, que es rodarà aquest 2019, ens explicarà la història dels avantpassats dels personatges de Game of thrones i també comptarà amb la col·laboració de George R.R. Martin. Això és tot el que se sap fins ara de la sèrie:

 



Versió sense playbuzz:


El rodatge
Casey Bloys, director programàtic d'HBO, ha confirmat que el rodatge començarà aquest estiu i no al febrer, com s'havia dit.

Els protagonistes

Naomi Watts
L'actriu, que protagonitzarà la sèrie, interpretarà un personatge de "l'alta societat que guarda un fosc secret".

Josh Whitehouse
El coprotagonista de "La llarga nit" serà aquest jove actor anglès, qui ha participat en pel·lícules com'Modern Life Is Rubbish',' The Receptionist', 'Alleycats' i 'Northern Soul'.

Altres actors confirmats
A més de Naomi Watts i Josh Whitehouse també sortiran a la sèrie els actors Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp I Toby Regbo.

El guió
L'encarregat d'escriure el guió principal d'aquesta nova sèrie serà Jane Goldman, qui ha treballat en pel·lícules com 'El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares' (Tim Burton, 2016) o 'Kingsman: Servicio secreto (2014)'. Com sempre, el que escrigui estarà supervisat per George R.R. Martin, autor de la saga de Game of Thrones.

Les localitzacions
Part del rodatge tindrà lloc a les illes Canàries, en concret a Gran Canària i Tenerife.

Quan s'estrenarà?
Encara no hi ha una data confirmada, però segons diversos mitjans especialitzats la sèrie podria veure la llum a mitjans de 2020.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: