Aquestes són les fotos que aclareixen la relació entre aquests dos famosos, què en penses?

per Adolescents.cat, el 11 de febrer de 2019 a les 09:05
S’ha parlat molt de la possible relació sentimental entre la Miriam Rodríguez (OT 2017) i Pablo López. Gairebé tothom creia que compartien més que col·laboracions musicals.

Doncs bé, la revista “¡Hola!” ha publicat unes fotos que han acabat amb els rumors. En elles es veu a Pablo López en un àpat romàntic i agradable amb la seva nòvia, Claudia Nieto. Aquestes són les fotos just abans d'entrar al restaurant:
 

La veritat és que tot això ens ha de fer reflexionar a tots i totes sobre les relacions i normalitzar que un noi i una noia puguin ser molt amics sense necessitat de veure-hi el que no hi ha. No creieu?

 
 



31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: