Aquesta és l'experiència que t'ajudarà a saber què vols estudiar quan acabis batxillerat

per Adolescents.cat, el 14 de febrer de 2019 a les 09:47
La realitat és que és molt difícil saber què es vol estudiar quan s’acaba batxillerat i amb només 17 o 18 anys. I és molt normal no saber-ho, ja que som joves i falta molta experiència per saber què ens agrada de veritat i a què ens volem dedicar.

És per això que un equip de joves emprenedors han creat Zadig, una experiència única per ajudar-te a descobrir què vols fer en un futur. El millor de tot? Que ho fas mentre viatges per Europa amb interrail (trens) amb un grup d’estudiants.


Tal com expliquen a la seva pàgina web, “acompañamos y empoderamos a estudiantes mediante un viaje único por Europa”. Durant el viatge no només coneixes persones i ciutats, sinó que es fan visites i tallers a grans empreses europees de diferents sectors.

Aquest any es farà del 12 al 21 d’abril, visitant 5 ciutats i complint 10 reptes. Encara que a la seva pàgina web veureu que les inscripcions eren fins el dia 10 de febrer, les han ampliat fins aquest diumenge (potser s'allarguen fins al març i tot!). Així que si et crida l’atenció, ara és el moment de parlar-ho amb la teva família per apuntar-t’hi!


It's up to you - Trailer from Zadig on Vimeo.





31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: