Així són els nous texans que t'ajudaran a cuidar el planeta

per Adolescents.cat, el 15 de febrer de 2019 a les 12:11
Cada cop hi ha més gent conscienciada en tenir cura del planeta, és per això que algunes marques de roba estan començant a fer peces ecosostenibles respectuoses amb el medi ambient.
 

L'última empresa que ha anunciat nova col·lecció ecosostenible és ASOS, que tindrà a la seva pàgina web aquests texans fets amb cotó respectuós amb el medi ambient. Què et semblen? T'agraden?

 
 




31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: