No saps què estudiar? Aquest sector té molta sortida laboral!

per Redacció, el 18 de febrer de 2019 a les 17:06
Encara no saps què estudiar? Doncs has de saber que els estudis universitaris en turisme són la quarta formació que actualment genera més ocupació laboral a Catalunya!

I és que, actualment el turisme és la principal font d'ingressos de les ciutats europees i capitals mundials, ja que gràcies a la importància i repercussió del sector turístic, es generen moltes posicions laborals i, alhora, es creen empreses que s'adapten a un sector que es troba en una evolució constant.


De fet, segons xifres de l'Agència per la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, el 90% dels alumnes del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, es troba actualment en actiu; troben feina abans dels tres mesos de finalitzar els estudis i fins i tot el 45% en troben abans de finalitzar-los.

 

El Campus CETT-UB t'apropa a les empreses

Per això, el Campus CETT-UB organitzava el passat dilluns 11 de febrer una de les seves grans cites anuals, La Trobada, reanomenada aquest any com a CETT TALENT en la seva 18a edició. Un esdeveniment en el què es reuneixen els alumnes i centenars d'empreses del sector turístic, hoteler i gastronòmic per tal de conèixer les necessitats de cadascú i, alhora, realitzar entrevistes de feina, pràctiques, voluntariat internacional.... L'objectiu? Crear un entorn favorable que ajudi a promocionar el talent dels alumnes del CETT-UB.

Empreses punteres del sector turístic, hoteler i gastronòmic van participar en aquesta edició que ha estat una de les més nombroses dels últims anys amb gairebé 80 empreses, les quals han realitzat més de 1800 entrevistes amb els 460 alumnes i exalumnes, procedents de les diverses formacions que s'ofereixen al Campus CETT-UB.

Entre les empreses que han participat s'ha comptat amb la presència de grups hotelers com Barceló, Palladium, Meliá o Iberostar; grups de gastronomia com Nomo, Sagardi o Chef; i turístic com Pangea, Julià o la mateixa entitat de Turisme de Barcelona, entre moltes altres.

Aquestes activitats es van desenvolupar en una jornada intensa en la què les empreses van poder interactuar amb l'alumnat i la resta de professionals i conèixer les instal·lacions i la filosofia del Campus CETT-UB. Si voleu més informació sobre el Campus CETT-UB i les diferents formacions que ofereix la podeu trobar a la seva web. També podeu omplir, sense cap compromís, el formulari que trobareu més avall:
 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, CETT-UB, turisme
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: